SØMLØS INTEGRASJON

Daimex utvikler elektronikk som gir sømløs integrasjon med øvrige systemer. Dette gjelder både for erstatningselektronikk og elektronikk med utvidede og forbedrede funksjoner.

INTERNASJONALT NETTVERK

Daimex har erfaringer med skinnegående materiell fra alle verdens kontinenter. Vi har også et bredt nettverk fordelt over hele kloden som gjør Daimex i stand til å levere reservedeler som gikk ut av produksjon for flere tiår siden.

KOSTNADSEFFEKTIVE LØSNINGER TIL AVTALT TID

​Daimex løser kundenes utfordringer til konkurransedyktige betingelser. Vi tilpasser arbeidstider slik at nødvendig vedlikeholdsarbeid kan utføres i planlagte driftsstopp. Dette gjør oss i stand til å levere langt raskere enn andre aktører.

ALT MELLOM SKINNER OG SOL

​Daimex AS har lang og bred erfaring med skinnegående materiell og bistår våre kunder med utleie av fagkompetanse, utvikling av erstatningselektronikk og erstatningskomponenter, reparasjon av styrings- og kraftelektronikk.

Daimex AS har de siste årene opparbeidet en betydelig kompetanse på skinnegående arbeidsmaskiner, og er i dag servicepartner for SRS Sjölanders AB og Huddig AB

TVERRFAGLIG SAMARBEID GIR UNIKE LØSNINGER

Våre mekanikere har bred kompetanse på skinnegående materiell, alt fra enkle reparasjoner til hovedrevisjoner på boggier. Daimex har sveisekompetanse på aluminium, stål og rustfritt stål.
Daimex AS har en unik elektronikkavdeling som reparerer det aller meste av både styringselektronikk og kraftelektroniske komponenter.
Kursavdelingen holder kurs på egne produkter, kundens produkter og tredjeparts produkter. Kurs kan gjennomføres i egne kurslokaler eller ute hos kundene.